Povodně v Karlovicích

Milí příznivci, sledovatelé, přátelé,

jak jste již určitě všichni postřehli, naší obcí se přehnala velká voda. Náš mlýn ji naštěstí přežil bez větší újmy, avšak došlo k vytopení sklepa, ve kterém se nacházelo tepelné čerpadlo, které je momentálně zničené. Zároveň je celá obec již třetí týden bez stabilní elektřiny, vody a kanalizace, došlo k poškození velkého množství staveb a komunikací, a proto zatím není znovuotevření mlýna pro školy a veřejnost možné a za současné situace bohužel nikdo nedokážeme říct, kdy bude.

Proto se na vás obracíme s žádostí o podporu a pomoc. Pokud byste chtěli finančně pomoct přímo mlýnu, můžete zaslat libovolnou částku na číslo účtu 2401849485/2010. Pomoc uvítáme v jakékoliv formě, jelikož však nemůžeme využívat prostory mlýna k exkurzím, přespáním a dalším plánovaným programům pro děti a školy, je pro nás důležité, abychom mohli jezdit my k vám!

Proto si budeme nejvíce vážit toho, když nás podpoříte účastí v soutěži Jeseníky za humny, Jeseníky – náš domov a objednávkou našich ekoprogramů a promítání, které najdete na webových stránkách www.actaea.cz v sekci Nabízíme.

Děkujeme vám za podporu a těšíme se na brzké shledání!

Tým VÍCE Ve mlýně Karlovice